Fitxa del partit
2ª Divisió A | Jornada 3 | 07-10-1945 16:30
CE Sabadell

7-2

CD Xerez (1941-1946)
Julián Alejandro Arqué Martín
Estadi
Creu Alta
Resum

Qui va pagar les vuit pessetes de l'entrada, ha vist la contundent i merescuda victòria d'un Centre d'Esports que sempre ha portat la iniciativa, especialment al primer temps on la seva davantera ha donat una lliçó magistral, afavorida pels tres gols marcats al cap de cinc minuts de joc, fet que ha enfonsat als andalusos.

Gaju a la primera acció del partit remata a la xarxa la centrada de Riba inaugurant així el marcador, que tres minuts més tard queda ampliat amb gol de cap de Vázquez a centrada de Mario. Es porten cinc minuts de joc i una combinació entre Mario-Pallás acaba amb gol d'aquest darrer. El Sabadell juga a plaer davant un desconcertat Xerez que veu com a la mitja hora de joc li arriba el quart. Un xut de Riba li passa per sota de les cames a Vega. Resten cinc minuts pel descans, una mala entesa entre Navarro i Pujol, és aprofitada per Carpena marcant el primer gol visitant. Encara abans del descans Gaju faria el cinquè pel Sabadell.

La segona part tampoc sembla donar treva al Xerez que veu com als cinc minuts, Gaju assisteix Vázquez per fer el sisè, poc després el mateix Vázquez tancaria el marcador local amb el setè gol. D'aquí endavant, el partit va decaure una vegada el Sabadell aixecà el peu, fet que va permetre al Xerez mitjançant Fernández, batre a Pujol en rematar de cap una centrada de Barnet.

Visitant
Antonio Vega
Antonio Carrasco
Manuel Cala
Simón Lizarazu
81'Fernando Barnet
Francisco Rabadán
40'José Carpena
Manuel Andreu
81'Antonio Fernández
José María Rufo
Rafa Berrocal
Entrenador
Francisco Gamborena Hernandorena
Crònica
3'

Juan Gaju

3'

Josep Riba

4'

Antonio Vazquez

4'

Mario García

11'

Manuel Pallás

11'

Mario García

23'

Josep Riba

40'

José Carpena

41'

Juan Gaju

50'

Antonio Vazquez

50'

Juan Gaju

70'

Antonio Vazquez

81'

Antonio Fernández

81'

Fernando Barnet

Últims partits
Efemèrides