2ª Divisió A | Jornada 7 | 04-11-1945 15:45

2-3

RC Ferrol
Rafael Tamarit Falaguera
Creu Alta

Sorpresa! El líder sucumbeix davant una Creu Alta plena de gom a gom malgrat les vuit pessetes del preu de l'entrada i amb un públic il·lusionat per la marxa a la classificació. El Ferrol és el nou líder guanyant justament.

Comença el Sabadell establint un domini que s'esvaeix a poc a poc amb el pas del temps. Així i tot s'avança al minut vint-i-vuit després que Mario rematés a la xarxa una centrada de Riba. Fins al descans res més per destacar.

Al minut dotze de la represa en l'intent de saltar un contrari, Mario topa amb la tanca de pedra que envolta el terreny de joc, resultant inconscient amb un trau al front i al llavi, deixant al Sabadell amb deu jugadors. Ara és el Ferrol qui busca la porteria defensada per Pujol, no trigant gaire a aconseguir l'empat. Tot i jugar amb deu homes, Vázquez i Pallás es posen l'equip a l'esquena, resolent el primer un batibull format a l'àrea gallega al minut trenta-dos, que torna a donar avantatge als locals. Cinc minuts després Barón en rematar un servei de cantonada torna a empatar el partit. El Ferrol veu que pot treure un millor resultat i pressiona fent endarrerir les línies al conjunt local. A tres minuts pels noranta, Ortiz dóna els punts i el lideratge als gallecs amb un nou gol.

Alfonso Landeta
Miguel "Malet"
Cipriano Pañeda "Caliche"
Pedro Eizaguirre
Francisco Santamaría
Gabriel Alonso
65'85'José Ortiz
82'Francisco Gómez "Barón"