Plácido González Díaz
Estadi
Creu Alta
Resum
El Sabadell es va prendre revenja del 3-0 del partit a La Condomina i va derrotar per 2-0 al Real Múrcia per seguir mantenint opcions d'ascens a Primera Divisió. En un partit de domini altern i molta igualtat la eficàcia de la davanter sabadellenca va ser clau per sumar els dos punts en joc. La sortida del Sabadell va ser molt forta i als vuit minuts una entrada de Tamayo sobre Quique la va castigar el col·legiat amb penal que Betancourt va llençar al pal. El bon partit del Sabadell va continuar i abans del descans Muruaga feia el primer gol amb un xut alt i col·locat. En el segon temps Betancourt aprofitant una falta de Boloix va rematar de cap per fer el segon i definitiu gol fent embogir el públic que omplia de gom a gom la Creu Alta.