Campionat Catalunya 1ª categoria | 18-12-1921 14:30
CE Europa

2-1

Villena
Creu Alta

Camp ple per rebre al Sabadell que a la primera volta hi havia guanyat 6-1 als europeus. L'Europa va dominar més i millor al llarg del partit, així i tot va ser equilibrat. L'equip local es va avançar a la primera part després que Pelaó va prendre la pilota als mitjos, li donà en profunditat a Pellicer i aquest assistí Alegre per fer el primer gol, el mateix jugador faria a la segona part i de penal el segon. Mateu va fer pel Sabadell el millor gol de la tarda, Fins al final del partit el Sabadell es llença obertament a l'atac buscant l'empat. A tot això deu afrontar els darrers minuts amb deu per indisposició sobtada de Vila. Finalment el partit conclou amb derrota. Els millors del Sabadell Estruch, Cabedo i Vila.