Fitxa del partit
Campionat Catalunya 1ª categoria | Jornada 1 | 08-10-1922 15:15
CE Sabadell

2-0

FC Barcelona
Planell
Estadi
Creu Alta
Resum

Primer partit de campionat que aixecà molta expectació. Des de bon matí començaren arribar trens de Barcelona atestats de gent que es podia veure passejar per les Rambles de la ciutat. Durant el matí plou intermitentment i a partir de les dues ja no s'atura la pluja, fet pel qual a l'hora d'inici el camp estigués enfangat però amb un ple absolut de públic.

Amb l'estat del terreny de joc es fa difícil poder fer alguna jugada i els futbolistes rellisquen anant a terra contínuament. Al cap de setze minuts el diluvi és important i l'àrbitre vol suspendre el partit però davant les protestes dels jugadors continua el joc. El domini és dels Campions d'Espanya però no aconsegueixen trenar bones jugades i un Sabadell defensiu i ordenat fa que persisteixi l'empat a zero al descans.

A la segona part s'atura la pluja i sembla que el Sabadell passa a dominar gaudint d'algunes ocasions. Es forma un embolic dintre de l'àrea del Barcelona que Molins encerta en enviar al fons de la xarxa. Tot fa pensar en una reacció del Barcelona però és el Sabadell qui té les millors oportunitats i en una d'elles Martí assisteix a Tena pel segon gol quan falten quinze minuts. El Barcelona cau derrotat cinc anys després de fer-ho en aquesta competició on des de llavors havia marcat en tots els seus partits. El millor pel Sabadell va ser Cabedo.

Visitant
Ramón Bruguera
Conrado González
"Surroca"
Torralba "La Vella"
Lluís Blanco
Samitier "El mago"
Francesc Vinyals
Armand Martínez
Josep Climent Gràcia
Paulino Alcántara "Trencaxarxes"
Sagi-Barba
Entrenador
Crònica
¿?

Francesc Molins

¿?

Francesc Tena II

¿?

Cristóbal Martí

Últims partits
Campionat Catalunya 1ª categoria | 29-01-1922 15:00
CE Sabadell

0-5

FC Barcelona
Campionat Catalunya 1ª categoria | 16-10-1921
FC Barcelona

5-2

CE Sabadell
Campionat Catalunya 1ª categoria | 28-11-1920
CE Sabadell

1-1

FC Barcelona
Campionat Catalunya 1ª categoria | 10-10-1920
FC Barcelona

4-2

CE Sabadell
Amistós | 20-06-1920
FC Barcelona

0-0

CE Sabadell
Efemèrides