3-3

Atlético de Madrid
Pascual
Creu Alta

El partit aixecà enorme expectació. Els madrilenys van fer gala d'un joc de combinació, ràpid, que portaven de corcoll als jugadors locals. Així i tot, les primeres oportunitats van ser pel Sabadell, però Arteach en una jugada d'atac va centrar una pilota que Del Rio rematà aconseguint el primer gol. Tena, Molins i Castellet tornen a gaudir de diferents oportunitats, en canvi cada atac de l'Atlético de Madrid es fa difícil d'aturar pels nostres a causa de la rapidesa i els visitants fan el segon gol, resultat amb el qual s'arriba al descans.

La segona part comença amb domini dels visitants i a poc a poc el Sabadell va anivellant el joc, fins que en el minut quinze Bertràn rep la pilota de Molins i d'un xut amb la puntera redueix diferències. Encara amb els ànims del gol, Estruch es torna a empassar un nou gol. El Sabadell es llença a l'atac, una jugada que inicia Bertràn és finalitzada per Devesa retallant distàncies. A deu minuts pel final el mateix Bertràn aconsegueix l'empat que semblava impensable. Encara hi hagué temps perquè qualsevol dels dos pogués guanyar gaudint de clares oportunitats.