4-1

FC Winterthur
Gaspar Aragay Daví
Creu Alta

El notable campió de la Suïssa alemanya, visita la Creu Alta aixecant una enorme expectació, on tot i l'alt preu de les entrades es va registrar una assistència de públic entorn dels cinc mil assistents.

Encara que el joc és anivellat, de seguida es veu que el Sabadell és superior al seu rival. Un primer gol de Martí és anul·lat per l'àrbitre a l'haver xiulat penal. Cabedo el llença intencionadament fora. Posteriorment Bertrán i Tena ll farien dos gols, arribant dos a zero al descans. A la segona part els suïssos surten amb més ímpetu, arribant a dominar el partit, fruit d'aquest domini reduiria distàncies mitjançant Koblet. Aquest gol esperona als locals que tornen a tenir el domini. A la sortida d'un servei de cantonada llençat per Molins, Bertrán de cap faria el tercer. D'aquest gol en endavant el Sabadell sotmet als Suïssos a un atac i gol constant, però només Tena ll aconseguí perforar la porteria en les innumerables jugades de perill que varen disposar.