Fitxa del partit
Campionat Catalunya 1ª categoria | Jornada 8 | 20-01-1924 15:00
RCD Espanyol

2-0

CE Sabadell
Camorera
Estadi
Sarrià
Resum

La inauguració oficial del camp de l'Espanyol a la carretera de Sarrià, així com l'expectació que va aixecar el partit va tenir com a resultat un ple de gom a gom. L'allau de crítiques rebudes durant la setmana tant per l'actitud dels jugadors com per l'alineació de la comissió esportiva, després del sis a zero encaixat al camp de l'Europa, va fer que l'alineació es veiés modificada. Llumà va tornar a la mitja i Arnet a la davantera junt amb Tena ll que feia uns dies havia tornat de Melilla.

El Sabadell va donar una bona imatge i va ser millor que l'Espanyol en línies generals, res a veure amb l'equip de la passada jornada. Només l'encert dels espanyolistes i Zamora, van fer que la jornada inaugural de Sarrià acabés bé pels locals. Tot i el matiner gol encaixat, durant la primera part el joc va ser equilibrat dominant el Sabadell però sense ser eficaç, arribant amb aquest resultat al descans.

A la segona part va ser del Sabadell, on un agraciat Zamora va donar la victòria als seus amb intervencions de molt mèrit, com desviar a servei de cantonada una pilota que tothom veia dintre, xocant de cap amb el pal quedant uns minuts estabornit, o un penal aturat a Bertràn que hagués suposat l'empat. A un minut per la finalització un colossal xut de Mauri va suposar el dos a zero definitiu.

Local
Zamora "El diví"
Josep Maria Canals
Eugeni Montesinos
Ramón Trabal
Francesc Sanahuja
Patricio Caicedo
Crescente Olariaga
Lakatos2'
Miquel Llauger2'80'
Teodoro Mauri80'
Victor Juanico
Entrenador
Crònica
2'

Miquel Llauger

2'

Lakatos

¿?

Jaime Bertrán

¿?

Zamora "El diví"

80'

Teodoro Mauri

80'

Miquel Llauger

Últims partits
Campionat Catalunya 1ª categoria | 11-11-1923
CE Sabadell

1-2

RCD Espanyol
Amistós | 30-09-1923
CE Sabadell

3-0

RCD Espanyol
Amistós | 24-09-1923
CE Sabadell

0-1

RCD Espanyol
Amistós | 23-09-1923
CE Sabadell

2-0

RCD Espanyol
Amistós | 19-08-1923
CE Sabadell

3-0

RCD Espanyol
Efemèrides