Fitxa del partit
Campionat Catalunya 1ª categoria | Jornada 9 | 18-01-1925 15:08
Terrassa FC

1-2

CE Sabadell
Mariné
Estadi
Camp vell de Terrassa
Resum

El Sabadell a la cua de la classificació visita el camp del Terrassa davant nombrós públic. A la tensió del derbi s'afegia la circumstància de la classificació i això va fer que no es veiés un bon partit, amb joc molt dur per les dues parts i jugadors com Bertràn o Broto, que han de deixar per uns minuts el terreny de joc per atesos. 

El domini de la primera part va ser equilibrat els primers vint-i-cinc minuts, avançant-se el Sabadell només començar. Montané puja amb la pilota i es desfà de tots els rivals que li surtin, finalment obra a banda i la centrada de Sans és rematada per Tena ll aconseguint el primer gol en un xut alt pel centre de la porteria. Poc després arriba el gol de l'empat, Papell té temps per pensar davant la passivitat dels jugadors del Sabadell i finalment engalta un xut imparable. El domini als darrers vint minuts de la primera part correspon al Sabadell, intensificats als darrers cinc on el Terrassa no surt de la seva àrea i amb un protagonisme especial per Marcet que treu quatre pilotes perillosses.

La segona part és equilibrada i tots dos gaudeixen de bones oportunitats, especialment una remarcable de Gràcia del Terrassa que a tres metres de gol, el seu xut és aturat per Tena lll. Poc després és Sans qui xuta al travesser. Als vint minuts Tena l inicia una gran jugada deixant enrere tres adversaris, passa la pilota a banda des d'on Sans fa una centrada rematada per Tena ll i aturada pel porter, es forma un aldarull dintre de l'àrea i finalment Bertran aconsegueix el gol de la victòria. Fins a la finalització els blancs-i-blaus tenen el control del partit sense que perillés el resultat.

Local
Marcet
Domènec Massagué
Humet
Papell12'
Germán Helbig
Juli Kaiser
Francesc Roig
Argemí
Josep Climent Gràcia
Domènec Broto
Santaolaria
Entrenador
Crònica
3'

Francesc Tena II

3'

Antonio Sangüesa

12'

Papell

65'

Jaime Bertrán

Últims partits
Campionat Catalunya 1ª categoria | 19-10-1924 15:25
CE Sabadell

3-3

Terrassa FC
Amistós | 28-09-1924
CE Sabadell

3-2

Terrassa FC
Amistós | 03-08-1924 17:30
CE Sabadell

4-4

Terrassa FC
Amistós | 19-03-1924 16:00
CE Sabadell

0-1

Terrassa FC
Amistós | 04-11-1923
CE Sabadell

2-2

Terrassa FC
Efemèrides