Fitxa del partit
Campionat Catalunya 1ª categoria | Jornada 2 | 10-01-1926 15:00
CE Sabadell

2-1

FC Barcelona
Villena
Estadi
Creu Alta
Resum

Des del matí anaven arribant trens atapeïts de gent, per la qual cosa a la tarda la Creu Alta va registrar un ple absolut con mai (12 000 persones). Al voltant del camp es van poder comptar tres-cents vint-i-vuit cotxes i es van recaptar entre quinze i setze mil pessetes (entre 90 € - 100 €).

Només començar el partit, una centrada de Sagi, no pot ser rebutjada pel porter Casanovas, pel fet que el sol el cega, la pilota li cau a Arnau a qui només li cal empènyer la pilota a gol. Abans del descans Sancho envia una pilota al pal, mentre que per part del Sabadell el xut de Sans és aturat per Platko.

A la segona part, el Sabadell surt amb embranzida, trenant algunes jugades de mèrit com el gol de l'empat. Sangüesa que es desfà de Torralba, cedeix la pilota a Zamora, qui abans de rebre l'entrada de Walter passa a Bertràn que d'un gran xut aconsegueix el gol de l'empat. El Sabadell domina el joc, Tena ll xuta al pal i poc després Tena l, es desfà de Torralba i Sancho passant la pilota després a Zamora, qui davant la sortida del porter, envia la pilota al fons de la xarxa, aconseguint el gol de la victòria local. Amb la derrota el Barcelona fa canvis a les seves línies però això comporta encara un major domini dels locals. Poc abans de la finalització Tena ll i Paltko topen en una jugada fortuïta que atura el joc durant uns minuts. Finalment el Barcelona cau derrotat davant un partit magnífic del Sabadell on ha destacat per sobre de tots Tena l

Fora del camp a l'avinguda 11 de novembre (actual 11 de setembre) un subjecte del Barcelona passava per davant del cafè Espanyol mentre el propietari apuntava el resultat, aquest va donar un cop de puny trencant el vidre i fugint cames ajudeu-me. Fou perseguit i capturat, només se'l va obligar a pagar el vidre, doncs ja teniu prou pena.

Visitant
Ferenc Plattkó
Josep Planas
Emili Walter
Torralba "La Vella"
Domènec Carulla
"La Bruixa" Piera
1'Patrici Arnau
Samitier "El mago"
Paulino Alcántara "Trencaxarxes"
1'Sagi-Barba
Entrenador
Crònica
1'

Patrici Arnau

1'

Sagi-Barba

¿?

Jaime Bertrán

¿?

Francisco "Zamoreta"

¿?

Francisco "Zamoreta"

¿?

Juan Tena I

Últims partits
Amistós | 11-06-1925 17:30
CE Sabadell

0-2

FC Barcelona
Campionat Catalunya 1ª categoria | 08-02-1925
FC Barcelona

3-0

CE Sabadell
Campionat Catalunya 1ª categoria | 19-11-1924 15:00
CE Sabadell

3-1

FC Barcelona
Amistós | 29-06-1924
FC Barcelona

1-0

CE Sabadell
Amistós | 15-06-1924
CE Sabadell

3-5

FC Barcelona
Efemèrides