Fitxa del partit
Campionat Catalunya 1ª categoria | Jornada 3 | 17-01-1926 15:00
Gràcia FC

2-2

CE Sabadell
Camorera
Estadi
Creu Alta
Resum

Nombrós públic de Sabadell va fer acte de presència al camp del Gràcia, on l'afició visitant era de la mateixa proporció que la local. Durant el partit es van veure unes banderes amb els colors del Sabadell repartides en gran quantitat per la sastreria Farràs.

El Sabadell inicia el partit a favor de vent i pendent, fet que va afavorir que una falta a prop de l'àrea llençada per Bertran acabés a la xarxa, després que el porter la toqués amb el peu. La jugada curiosa del partit arriba després que Palau volgués treure de pressa per propiciar el contraatac, però el seu xut s'estavellà en un jugador del Sabadell, passejant-sa la pilota per davant de la porteria. Cinc minuts abans del descans Sans aprofita una malentesa en la defensa del Sabadell per xutar a porta sense que un tapat Casanovas pogués evitar l'empat.

Al començament de la segona part el Sabadell surt decidit per la victòria gaudint de clares oportunitats. Sense cap mena de dubte la gran jugada del partit és protagonitzada per Sangüesa, que es desfà de fins a cinc adversaris vermells, llençant un xut formidable que posa en avantatge novament als visitants. El gol fou ovacionat pel públic. Durant deu minuts sembla que el Gràcia està desorientat sense que el Sabadell sentenciés el partit. A deu minuts per la finalització, una rematada de cap de Sastre és desviada per Casanovas, arribant la pilota a Cortés que restableix la igualada definitiva.

Local
Palau
Agustí Escuté
Vila
Calatayud
Manuel Sales
Cortés80'
Mejías
Josep Sastre40'
Paló
"Mingo" Orriols
Entrenador
Crònica
13'

Jaime Bertrán

40'

Josep Sastre

60'

Antonio Sangüesa

80'

Cortés

Últims partits
Copa Catalunya | 25-10-1925 15:05
Gràcia FC

3-1

CE Sabadell
Amistós | 27-09-1925
Gràcia FC

2-3

CE Sabadell
Amistós | 26-07-1925
Gràcia FC

2-0

CE Sabadell
Amistós | 25-07-1925
CE Sabadell

2-0

Gràcia FC
Amistós | 05-04-1925
CE Sabadell

1-2

Gràcia FC
Efemèrides