Campionat Catalunya 1ª categoria | Jornada 7 | 14-02-1926

Vilalta
Estadi
Creu Alta
Resum

Davant el darrer classificat, la Creu Alta no aconsegueix despertar una gran expectació. El partit va tenir dues parts molt diferenciades. A la primera part un Sabadell decebedor amb un joc apàtic i confiat, fa que públic mateix doni mostres de la seva decepció. Encara que es gaudeixen d'algunes oportunitats, el Martinenc domina i es mostra superior. Als vint minuts Lakatos avança l'equip vermell. Sense signes de recuperació, el Sabadell empata als darrers minuts abans d'arribar al descans, gràcies a Bertran.

Només començar la segona part el Sabadell marca el segon gol i a la mateixa jugada cau lesionat Prats. Al cap de quinze minuts de joc de la represa el Sabadell ja havia fet tres gols més amb una efectivitat extraordinària que deixà el resultat en cinc a un, malgrat que després dos gols dels visitants serveixen per maquillar el resultat.