Campionat Catalunya 1ª categoria | Jornada 6 | 21-11-1926 14:30

Baonza
Estadi
Guinardó
Resum

D'immerescuda es podria catalogar la derrota soferta pel Sabadell. Al cap de nou minuts de partit es va avançar l'Europa, només tres minuts després Sangüesa empatava el partit. Fins al descans el domini correspon al Sabadell, només durant els dotze minuts que Domènech lesionat es va retirar del terreny de joc, els europeus inquietaren la porteria de Ventura. Un cop tornat Domènech i a dos minuts pel descans, Alcàzar executa una falta de forma magistral tornant a avançar als seus.

A la segona part el joc s'embruta després d'una lletja jugada on Alcàzar deixa el peu davant el porter Ventura, qui per altre cantó es vol prendre la justícia per la seva mà essent tots dos expulsats. El davanter Mota ocupa el lloc de porter. Tot feia pensar en la vulnerabilitat del porter visitant però el Sabadell no va deixar que en vint-i-cinc minuts és xutès contra la seva porteria. En canvi fruit dels atacs constants Tena ll aprofita una passada de Domènech per tornar a empatar el partit. A deu minuts per la finalització un servei de cantonada llençat per Gironés deixa en evidencia a Mota fent de porter, rematant a plaer el petit Cros per aconseguir el tres a dos. Encara Bestit d'un xut llunyà, faria el quart gol pels europeus mostrant novament les carències de Mota a la porteria.