5-3

UD Levante
Mariné
Creu Alta

Davant menys públic del que calia esperar, després dels esforços fets per la directiva en portar per la Festa Major un equip de la importància del Llevant. Es va veure un bon partit de futbol on el Sabadell va merèixer la victòria.

L'equip albinegre va mostrar una gran preparació física i no ho posà gens fàcil a l'equip blanc-i-blau, que els van superar gràcies a ser millors tècnicament, tot i les baixes dels germans Tena i Sangüesa. El partit es va començar a decidir quan a la segona part es lesiona el defensa Ballester i és substituït per Montañés que passa a mig camp, desplaçant al migcampista Puig a la defensa. Fins llavors Puig havia dirigit magistralment el partit, però amb aquest canvi el Sabadell guanyà definitivament el mig camp i s'imposà còmodament. Ressaltar el quart gol de falta des de trenta metres de Bertràn, marca de la casa.

Mario
42'Ramón García "Ramonzuelo"