Campionat Catalunya 1ª categoria | Jornada 2 | 07-10-1928

0-5

FC Barcelona
Camorera
Creu Alta

Segon partit del campionat de Catalunya i segona desfeta davant una Creu Alta gairebé plena. El FC Barcelona arribava sense els porters lesionats Plattko i Llorens, després d'una indisposició d'un tercer porter anunciat, el jugador de camp Arocha ocupà aquesta demarcació. El Sabadell es presentava sense Morral sancionat per l'expulsió a la primera jornada.

El partit va ser de baixa qualitat, aguantant els locals gairebé fins al descans, on es va arribar amb el resultat de zero a un, gràcies a un gol de Ramon en aprofitar una relliscada de Pérez davant la seva porteria. Va ser al començament de la segona on es va començar a produir la desfeta. Primerament amb el segon gol de Walter de falta. Al cap de deu minuts de la represa, Sancho deixa el terreny de joc lesionat i pràcticament de seguit, és Elias qui també ho fa deixant al seu equip només amb nou jugadors de camp, però amb vuit d'efectius, ja que Solé lesionat es manté al terreny de joc . D'aquí al final del partit persisteix el monòleg del Barcelona aconseguint tres gols més, tot i que Sala encara va poder gaudir d'una bona oportunitat en un xut que estavellà al travesser.

Ángel Arocha
48'Emili Walter
Enric Mas
Ramon Guzmán
Domènec Carulla
80'"La Bruixa" Piera