Campionat Catalunya 1ª categoria | Jornada 4 | 21-10-1928
UE Sants

4-0

Saurí
Carrer Galileo

El Sabadell compta els seus compromisos per desfetes. Davant una UE Sants que encara no coneix la derrota es presentava el Sabadell sense Sancho, el seu millor jugador, en caure lesionat la jornada anterior. Per si no n'hi hagués prou, al cap de dos minuts de partit Pèrez es va lesionar per voler continuar una jugada ja invalidada per l'àrbitre, passant a ser una figura decorativa fins que es retirà al cap de vint-i-dos minuts de joc. L'equip (ahir vermell) de la UE Sans va guanyar amb una aclaparadora comoditat, arribant al descans amb dos a zero, gols aconseguits per Miró i Pausas als quinze i vint-i-un minuts de joc.

A la represa encara fou més accentuat el domini del Sants sobre els blancs-i-blaus, que als darrers deu minuts de partit encaixaren dos gols més fets per Garcia i Miró. El Sabadell tanca la quarta jornada amb dos gols a favor i divuit en contra.