Informació
Nom José Luis Zabala Arrondo
Càrrec Entrenador
Temporades 1942-1943
Resum

1 Ascens 1ª Divisió (1942-43)

Nascut a Irun el 14 de desembre de 1898. Va aconseguir amb l'equip de la seva localitat guanyar el campionat d'Espanya de 1918. També va defensar com a jugador les samarretes d'Espanyol, Oviedo o València. Quan anava per Madrid també reforçava al Racing Chamberilero. Jugador elegant d'estil exquisit, va ser internacional per Catalunya i quatre vegades per Espanya marcant quatre gols, tres d'ells en un mateix partit davant Portugal a Sevilla (3-0). Participa a dos Jocs Olímpics (1924 i 1928). També va portar a la selecció asturiana juntament amb Meana, a aconseguir el títol nacional.

Com a entrenador dirigí al Sants amb la Guerra Civil pel mig i al Girona d'on va arribar al Sabadell la temporada 1942-43 a la segona divisió espanyola, classificant-se segon i jugant la promoció d'ascens. Fou renovat del seu càrrec després de perdre al Molinón davant l'Sporting (3-2) malgrat compartir (tot i la derrota) el lideratge amb l'Sporting. Finalment José Armet "Kinké" va entrenar els cinc partits següents de la segona volta aconseguint el campionat i l'ascens a la primera divisió per primera vegada, èxit que també pertany sense cap dubte a Pepe Luis Zabala.

Després marxa a entrenar a Lleida i d'allà a Reus, on torna enfonsat a Barcelona per la seva malaltia, morint a un hospital de Barcelona el 23 d'abril de 1946 quan encara era molt jove.