Resum temporada 1917/1918

Només sis equips van jugar el campionat de Catalunya de primera categoria a doble partit. El darrer classificat que fou l'Internacional, va jugar la promoció davant el Sans, campió de segona. L'Internacional aconseguí mantenir la categoria. El Sabadell acabà quart amb sis punts, just davant de l'Atlètic Sabadell però amb els mateixos punts i un per sobre del cuer. L'Espanyol com a campió i l'Espanya com segon classificat, varen participar en el Campionat d'Espanya.

Fora del campionat oficial el partit més important es va disputar al carrer Industria en l'homenatge a Vinyals, on el Sabadell va ser el convidat, perdent per la mínima. Tres dies després el FC Barcelona va tornar la visita a la Creu Alta, on el Sabadell en aquesta ocasió va obtenir una victòria per 2-1.

Al mes de juny i a causa de la repetició d'incidents a la Creu Alta per la invasió de camp per part del públic, la Federació multa amb dues-centes pessetes al club i la impossibilitat de jugar cap partit durant dos mesos.

Al mes de setembre el Sabadell guanya dues copes menors més, la copa donada pel soci fundador Joan Prats a benefici del primer i segon equip del Sabadell, la qual es guanya per cinc a dos a l'Internacional. Set dies més tard en un altre acte a benefici del lliurament de Cabedo del servei militar, el Sabadell s'imposa al Badalona un a zero, aconseguint la copa donada per Joan Cruz de l'Euterpe. Amb aquesta copa, el Sabadell acumula a les seves vitrines disset, des de la guanyada davant el Cardenal Cisneros. Al maig es guanya una altra davant el Terrassa per cinc a dos, en l'homenatge a Basili Pérez per tal d'aconseguir alliberar-lo també del servei militar.

El Sabadell ja compta gairebé amb 600 socis, notificant al juliol que qui sigui major d'edat i vulgui ser soci, a banda dels pagaments mensuals del carnet, haurà de pagar tres pessetes en concepte d'entrada.