Sevilla FC

2-0

Agustín Ruiz Alciturri
Ramón Sánchez-Pizjuán

El joc al Sanchez Pizjuan, era el esperat, domini del Sevilla i el Sabadell a defensar-se. La jugada crucial del partit va ser al minut 27 quan aprofitant una pilota que rondava l’àrea de Benegas, el col·legiat de torn sr. Ruiz-Alciturre va assenyalar penalty, realment ningú sap el perquè, sols l’àrbitre sap el perquè d’aquella decisió. I Pintado va traduir el regal en gol. Al minut 50 Pipi Suarez fa fer el 2 a 0. I des de aquell moment el domini pa passar a ser de l’equip arlequinat. Pasieguito en les seves declaracions post-partit, va indicar que ni els mateixos jugadors andalusos sabien el perquè del penalty, i referent al àrbitre va dir que son conegudes les seves preferències per el Sevilla i sinó que li preguntin al Màlaga.  Arza el entrenador del Sevilla en canvi va veure tres penals en la mateixa jugada, dient que primer va haver una empenta a Cabral, després una traveta a Dieguez i per últim mans de Alavedra. Curioses les declaracions del jugadors sevillans implicats en la jugada del penalty. Cabral: el penalty va ser per una empenta que em va donar Alavedra. Dieguez: el penalty va ser una traveta que em va fer Pedreño. En fi que amb aquest resultat el Sevilla surt del llocs de descens, inclús de promoció i el Sabadell torna a posició de descens automàtic.