3-0

Córdoba CF (1954)
Desconegut
Creu Alta

La gespa de la Creu Alta estava una mica tova, i en alguns llocs amb tolls d’aigua. Al minut 8 primer gol, la jugada la comença Portoles en camp propi, aquest profunditza cap a Noya, que cedeix a Palau i marca. La reacció del cordovesos arribà amb dues jugades de Bogado i de Jara i en els dos casos es Isidro qui rebutja el perill. Per acabar la primera part una falta llençada per Torrent es rematada per Noya , amb una gran aturada per part del porter Garcia. Nomes començar la segona part a la segona jugada Palau es objecte de falta dins l’àrea, i tot i les reclamacions del jugadors vallesans l’àrbitre no assenyala res. Al minut 18 un xut de Portoles es aturat en dues vegades per Garcia. Al minut 23 nova falta dins l’àrea a Palau i aquesta vegada si assenyala penalty, molt rigorós potser el àrbitre va voler compensar l’anterior jugada. El llença el especialista Torrent i marca. I per acabar minut 88 un gran xut de Noya deixaria el 3 a 0 definitiu. Tercer partit a casa i tercera victòria. El Sabadell ara es cinquè amb un punt per sobre del Barça que es sisè.