Elche CF

3-2

Desconegut
Altabix

En el estadi de Altabix, es va donar allò que es diu en futbol , que fins el minut 90 res esta segur. I es que el Sabadell va passar de guanyar 0 a 2 a perdre 3 a 2 en els últims 4 minuts. Nomes comença el partit la iniciativa era del Sabadell, i al minut 7 una jugada de Noya amb un fort xut, fa que el rebuig del bon porter Pazos, l’aprofiti Portales per fer el 0 a 1. Al començament de la segona part un fort xut de Noya estableix el 0 a 2 al marcador. I després va arribar la reacció del Elx, tan sols cinc minuts després Lezcano a la sortida de un corner remata de cap i fa el 1 a 2. El Elx va empènyer de valent, y a 4 minuts del final en una jugada embolicada dins de l’àrea Lezcano aconsegueix el empat a dos. I a un minut del final en una jugada similar Lezcano altre cop fa el 3 a 2 de la victòria. El Sabadell va tgenir en Isidro, Marañon i Noya els seus homes mes destacats. Pasieguito al final del partit es mostrava empipat per el resultat, no s’ho acabava de creure.