Desconegut
Estadi
La Rosaleda
Resum

En la Rosaleda jugava un nerviós Malaga, ja que ocupa llocs de promoció de descens i un Sabadell que tot i perdre la setmana anterior venia de fer un bon partit contra el Real Madrid. El partit va començar amb un infructuós domini del Malaga, sempre i en tot moment controlat per els arlequinats. Al minut 13 una jugada de Marañon que finalitza amb un xut que suposa el 0 a 1. Al minut 20 es Wanderley que posa el empat al marcador , acte seguit al minut 24 una centrada de Zaballa es rematada per Ortuño posant en avantatja als arlequinats 1 a 2. Al minut 75 una jugada amb pase en profunditat cap a Seminario , i aquest resolt davant de la sortida del porter malagueny.1 a 3 definitiu. Cal remarcar que al descans el Malaga va substituir al seu porter, teòricament per lesió. Vall i Marañon van ser els jugadors mes destacats, ja que varen controlar el partit en tot moment. Victoria important del CE. Sabadell, que va demostrar que també sap competir fora de casa.