Desconegut
Estadi
Nova Creu Alta
Resum

A la Nova Creu Alta el At. Bilbao va demostrar el seu bon moment de joc.I el Sabadell va fer mèrits sobrats per aconseguir el empat. Als 6 minuts de joc el bon porter Deusto cau lesionat i es substituït per Zamora. Al minut 30 Muñoz fa falta dins àrea a Arieta i l’arbitre xiula falta indirecta. Minut 38 una disputa de pilota entre Pini i Estefano, i davant la sorpresa generalitzada el arbitre sr. LLoris xiula penalty. Potser per compensar la jugada anterior en que havia xiulat lliure indirecta en lloc de penalty. La falta màxima la llença Uriarte i marca el 0 a 1. Minut 52 Montesinos treu un corner i Palau remata , gol del empat. 1 a 1. Rojo fa jugada per el extrem esquerra i la seva centrada es rematada inapel·lablement per Uriarte a Gol. 1 a 2. Pasieguito es queixava de que tenia bastants jugadors lesionats , i tot i així es mereixien com a mínim el empat. L’entrenador Gainza es felicitava per els dos gols aconseguits per Fidel Uriarte.