1-0

Real Sociedad
Desconegut
Nova Creu Alta

Victoria mes que merescuda del Sabadell a la Nova Creu Alta. Al minut 19 una jugada de Ortuño, que deixa la pilota a Palau i aquest falla estrepitosament davant de Zubiarrain. Un minut després un xut col·locat de Zaballa es aturat per el bon porter Zubiarrain. Minut 25 Isidro treu una falta , alta i bombejada i Zaballa saltant per sobre de Gaztelu, connecta un remat de cap, imparable. Gol. 1 a 0 i en definitiva el gol de la victòria . Als 25 minuts del segon temps es expulsat Ormaechea , després de una fricció amb Isidro. 10 minuts després Lema entra durament a Zaballa, l’àrbitre decreta penalty. El llença Ortuño i Zubiarrain l’atura.Comentar que es va guardar un minut de silenci per la mort del jugador blaugrana Benitez.