Real Zaragoza

7-0

Desconegut
La Romareda

Naufragi estrepitós dels arlequinats a la Romareda.Als 12 minuts internada del internacional Reija , fa la centrada i Echevarria falla en el rebuig ,que Moya aprofita per fer el primer gol de la tarda. Minut 21 gran jugada de Villa, que atrau els defensors arlequinats, aquest cedeix la pilota a Bustillo que davant la sortida de Echevarria , marca el 2 a 0. Segona part, minut 60 , Isidro fa falta a Tejedor, la treu Villa i davant una errada de Echevarria, Tejedor fa el 3 a 0. Dos minuts després Bustillo es desfà de Pini, y el seu xut acaba en corner. El treu Moya y Villa marca el quart gol. Minut 74 una paret entre Villa i Tejedor fa que la pilota arribi a Fontenla i aquest fa el cinquè gol.Jugada de Villa i Santos, la pilota arriba a Bustillo, i el seu xut es desviat per el porter, y Tejedor fa el sisè gol. I a dos minuts per el final, Jugada de Moya i Bustillo fa el setè i últim gol del partit. El arlequinat Diego es lesiona hi es retirat en llitera. L’entrenador local Olsen dedicava el triomf al públic maño. I Pasieguito deia hi ha hagut molts errors i molts gols regalats.