2-1

RCD Espanyol
Desconegut
Nova Creu Alta

Els arlequinats van decidir el partit en un minut de inspiració a la Nova Creu Alta. Tarda primaveral, el Espanyol va jugar amb samarreta vermella per allò de coincidència de colors. Minut 39 , una pilota que queda solta la recull Camps que fa jugada i cedeix la pilota a Marañon que davant la sortida del porter Romero marca el 1 a 0. Al minut gran jugada entre Vall, Seminario i Palau i el xut de aquest últim va parar dins la porteria 2 a 0. Al minut 69 Mingorance fa una passada a Re que en posició de extrem dret centre i Rodilla marca el 2 a 1. Per el Sabadell cal destacar la actuació de Vall i de Marañon. Al final del partit el públic va aplaudir als dos equips per el bon joc que van oferir. L’entrenador del Espanyol, va dir que la victòria del Sabadell va ser justa, i que el xut al pal de Seminario i una jugada de Marañon, van estar a punt de fer un marcador mes ampli. Pasieguito va comentar que amb aquesta victòria , mes els resultats que s’havien donat a la jornada, quedava fora de perill, però que encara quedava la ultima jornada i que tot pot passar en Futbol.