RC Deportivo La Coruña

1-1

Desconegut
Riazor

A Riazor els dos gols varen ser aconseguits de penalty. Amb aquest punt positiu el Sabadell es situa a la part alta de la classificació. Al minut 25 unes mans dels defensa Madir dins àrea , es castigada amb penalty. El tira Garzon de forma magistral i marca el 0 a 1. Minut 32 a la sortida de un corner tret per el extrem Juanito, la pilota va a la ma de Romero i l’àrbitre que estava sobre de la jugada decreta penalty. El llença Sertucha, germà del ex-arlequinat, i marca el gol del empat. Pasieguito feia menció a lo ajustat del resultat i si algú es mereixia guanyar aquest era el Sabadell. El entrenador corunyès deia que havia estat un partit entretingut i donava per bo el resultat de empat, aconseguit davant un bon equip.