Desconegut
Estadi
San Mamés
Resum

A San Mames el Sabadell va estar a punt de aconseguir la igualada. El Athletic que guanyava 2 a 0 en el últim quart d’hora va patir de valent. Bon partit dels arlequinats, en un camp humit degut al “xirimiri” caigut al mati. A la primera part 4 corners contra el Sabadell i un en contra del Athletic I a la segona part dos en contra del Sabadell i tres en contra del Athletic. Al minut 42 Aranguren per l’esquerra cedeix a Rojo, aquest dribla a Isidro i de xut ras marca el 1 a 0. Minut 50 xut de Arieta que salva sota pals Isidro, la pilota va a parar a Uriarte que marca el 2 a 0. Minut 83 fruit del atac del Sabadell , Ortuño al àrea petita marca el 2 a 1 definitiu. Pasieguito : si no juguem la primera part a la defensiva ens en marquen mitja dotzena. Iriondo : En els últims minuts ens hem posat nerviosos