1-1

Pontevedra CF
Desconegut
Nova Creu Alta

Partit jugat amb un fred intens a la Nova Creu Alta. Menys de la mitat del aforament, el que permet que en algun lloc de general se encenguin fogueres amb papers per escalfar-se. Ho millor, el primer temps on els arlequinats van jugar amb molta mobilitat això si amb poca eficàcia. Minut 14 Fuertes treu un corner , rebutja Arnal i Norat remata lliure de marca. Gol 0 a 1.Minut 17 Gran jugada de Ortuño que objecta de falta al àrea. El penalty es llençat per Garzon qui anota el empat a un gol. Al minut 58 Arnal es lesiona i reapareix al terreny de joc amb una embenat a la cuixa, ocupant el lloc de extrem esquerra. Tres corners a favor del Sabadell i dos a favor dels gallecs. Pasieguito va comentar que es van perdre masses ocasions de gol. I el entrenador gallec Rial, content per el punt obtingut , deia que encara quedava molat lliga per dir que el seu equip estava salvat.