Real Zaragoza

3-0

Desconegut
La Romareda

A la Romareda la defensa del Sabadell va donar masses facilitats, el que va propiciar el resultat fos netament favorable al equip maño. Als 23 minuts Moya centra una pilota i la errada de Martinez permet que la pilota entri a la porteria. 1 a 0. Al 35 minuts Violeta treu una falta que remata Santos i ni Pini ni Torrent a tinent a rebutjar la pilota. 2 a 0. Minut 60 Martin fa jugada per el centre del camp, cedeix la pilota a Bustillo i aquets dribla a quants defenses li surten i a mes dribla al porter Martinez , entrant amb la pilota dins la porteria. 3 a 0 definitiu. 20 corners a favor del Zaragoza i tan sols un a favor dels arlequinats. Cesar el entrenador del Zaragoza va comentar que el resultat hagués pogut ser mes ampli. Pasieguito va dir que no esperava trobar un rival tan fort.