RCD Espanyol

1-1

Desconegut
Sarrià

Mal futbol i repartiment de punts a Sarria. Tarda de fred i terreny en mal estat que dificulta la practica de jugar a futbol. El Sabadell va jugar amb samarreta vermella per allò de coincidència de colors amb el equip local. Al minut 30 de la primera part Torrent treu una falta al mig del camp, Vidal I desvia amb el cap i Ortuño lliure de marcatge marca el gol om res pot fer el porter Coll. 0 a 1. Minut 35 , Re fa un paret amb Amas i supera la entrada de Isidro i Torrent i aconsegueix fer un xut creuat que res por fer Martinez per aturar. Empat a un. Als 13 minuts de la segona part Jose Maria va tirar un penalty que va sortir la pilota fora. Argiles, entrenador blanc-i-blau es va lamentar del penalty fallat com oportunitat clara de desnivellar el marcador. Pasieguito content per el punt aconseguiti va destacar el gran partit de Garzon, ja que va dominar i anular al seu marcador Lico.