VCF Mestalla
David Jesús Pinto Herrera
Nova Creu Alta
Vídeo

El Sabadell durant la primera part va anar de menys a més, per fer-se amb el domini a la segona però sense materialitzar les oportunitats en gol. Els primers minuts de domini visitant van donar lloc a la primera oportunitat als quatre minuts, quan Esquerdo ha obligat Mackay. Només sis minuts més tard, l'àrbitre ha xiulat penal per falta de Pajarero dins de l'àrea, però Jordi Sánchez ha enviat la pilota al travesser. La rèplica del conjunt d'Antonio Hidalgo no ha arribat fins passada la mitja hora de partit, quan Édgar no ha pogut rematar una centrada de Néstor molt perillosa. A la jugada següent ho ha provat Alfred Planas pel Mestalla, però el xut de l'ex del Reus ha sortit massa creuat. Just abans del descans, el Sabadell ha tingut la més clara de la primera part, però un defensa del València ha tret la pilota sota pals després d'una rematada a plaer d'Adri Cuevas.

A la sortida de vestidors quan només s'havia jugat un minut, un xoc entre Grego i Ángel ha tingut aturat el partit més de cinc minuts. Hidalgo s'ha vist obligat a moure la banqueta fent debutar Alberto Leira. En aquesta segona part el Sabadell ha posat una marxa més. De fet, ha estat Leira qui ha tingut la primera aproximació de perill a les seves botes, però Rivero ha enviat a córner el xut llunyà del migcampista gallec. Dos minuts més tard, Óscar Rubio ha rematat molt forçat una centrada de Néstor Querol. Arran d'aquest moment, ha estat un atac constant del conjunt arlequinat que no ha sabut trobar porteria. All minut noranta Aitor Pascual que havia entrat substituint Oscar, ha obligat Rivero a lluir-se per tal d'evitar el gol local. Tot just en la jugada següent, Néstor ho ha provat de cap però la seva rematada ha sortit llepant el pal. Tot i la insistència arlequinada, el partit ha acabat amb empat a zero. Amb aquest empat, el Sabadell suma 4 punts i es col·loca 12è a la classificació.