CF Badalona

4-0

Planell
Carretera Montgat

Sense Sangüesa, Morral i Roca el Sabadell afronta un partit decisiu per tots dos equips. El Badalona va emprar un joc molt dur fet que condicionà el partit, ja que Garreta que ja era dubte pel mateix va haver d'abandonar el partit lesionat, juntament amb Roure i Mata. A Aquest fet s'ha d'afegir l'expulsió de Bertran, junt amb Rafa del Badalona per una enganxada entre tots dos.

Redó al minut quaranta de cap i posició dubtosa, aconseguí el primer gol pel Badalona. Poc abans del descans Mata lesionat deixa el terreny de joc. Al minut seixanta-tres de la represa Ramonzuelo fa el segon gol. A mitjans d'aquesta segona part el Sabadell es queda sense el concurs de Bertran que juntament amb Rafa són expulsats. Seguidament Roura primer i Garreta després, també han de deixar el partit lesionats. Amb només set jugadors el Sabadell no pot plantar cara a un Badalona que al minut setanta-tres mitjançant Castro faria pujar el tercer, i també el quart poc després.