Iberia Sport Club

1-0

Ribera
Torrero

Tarda freda amb poc públic a les graderies del Torrero. Tot i la derrota per la mínima al darrer partit de campionat, el Sabadell es va proclamar campió del seu grup, ja que el Martinenc també va perdre 4-1 al difícil camp del Mallorca.

La primera part ha estat molt igualada en joc i oportunitats. A la segona en canvi, el joc brut ha fet acte de presència i l'espectacle ha decaigut. Al minut seixanta, Anduiza marca per l'Ibèria el gol que finalment ha estat de la victòria. El Sabadell que podria haver tret un millor resultat de no estavellar diverses pilotes al travesser. Ara cal esperar el sorteig per les eliminatòries dels campions de tercera divisió, per tal d'intentar assolir l'ascens desitjat.