Campionat Catalunya 1ª categoria | Jornada 5 | 24-09-1933 15:55

3-1

EC Granollers
Vilalta
Creu Alta

El Sabadell continua sense fer bons partits principalment a la Creu Alta. El Granollers va aconseguir el control del partit davant l'apatia dels locals, que encaixaren un gol al minut quinze després que Lluc d'un xut col·locat enganxés Masip mal posicionat. Encara podia haver estat pitjor, però un segon gol de Sastre va ser anul·lat per l'àrbitre en trobar-se LLuc en fora de joc. A causa de les protestes del mateix Sastre l'àrbitre no va tenir més remei que expulsar-lo, havent d'intervenir la Guàrdia Civil perquè es fes efectiu.

No cal dir que això ho va canviar tot, era l'espurna que necessitava el Sabadell per a reaccionar. Un minut abans del descans, Calvet en recollir una passada de Sangüesa establiria l'empat. La segona part és absolutament del Sabadell que veu com Gual al minut seixanta avança als seus. Poc després una falta favorable al Sabadell, conclou amb el llançament de Gracia i la rematada de Gual de cap, enviant la pilota a la xarxa i tancant el marcador amb el definitiu tres a un.