Balaguer
Estadi
Creu Alta
Resum

Tres quarts d'entrada a la Creu Alta per presenciar el debut del Sabadell en el Campionat de Lliga de segona divisió, davant un ferm candidat a l'obtenció del títol com l'Sporting. Per aquest motiu la junta per tal d'homenatjar als campions de Catalunya amb el compromís adquirit de pagar una prima de 1000 pessetes per l'obtenció del campionat de Catalunya, fa pagar mitja entrada als socis del club.

L'Sporting va començar els primers minuts exhibint un joc precís i ràpid que als tres minuts li valgué el primer gol gràcies a un gran tret de Muñiz, prèviament assistit per Herrera. Només un minut després Calvet passa a Rúbies per restablir novament l'empat. Al minut dotze, d'un xut ras però molt col·locat Gual avança l'equip local, que ja domini després dels minuts inicials. Deu minuts després Gual remata de cap una falta executada per Gràcia convertint el tercer gol del Sabadell. Poc després, un xut de Calvet no pot ser blocat pel porter Sión i Gual sempre atent fa pujar el quart. A un minut pel descans Morral falla una pilota deixant aquesta als peus d'Herrera que sol davant Masip marca el segon gol per l'Sporting.

A la represa el domini del Sabadell és constant, en part gràcies al magnífic partit de Gràcia i a l'efectivitat i oportunisme de Gual que al minut cinquanta-nou, encara faria el seu quart gol particular en jugar-se el físic en el refús d'un xut al travesser de Calvet.