Ramón Melcón Bartolomé
Estadi
Creu Alta
Resum

D'inici el domini pertany l'Irun que avisa als pocs minuts com a premonició del que passaria al minut vuit, quan Azcona se'n va de Mota, i després de l'errada de Lladó la seva centrada la converteix Echezarreta en el primer gol, avançant així als visitants. Aquest gol fa reaccionar al Sabadell però l'Irun esperonat pel resultat també busca el segon gol, veient-se grans moments d'atac a les dues porteries, amb més perill per l'Irun, on un Fornier molt encertat evita el segon gol primer llençant-se als peus de Chípia i després aturant un gran xut d'Azcona. La millor oportunitat pel Sabadell arriba en una rematada de cap de Gual que treu Alza amb el braç sota pals i que l'àrbitre no veu, xiulant corner i no pas penal. L'empat arriba als tretze minuts rematant Gual una centrada d'Esteve. El frenètic ritme de partit no s'atura. Als trenta-dos minuts de joc, Gràcia treu una falta rematant de cap Rúbies aconseguint avançar als locals.

A la represa, un xut d'Oliver és rebutjat pel porter Emery i Gual sempre atent amb la canya a punt, fa pujar el tercer pels locals. Als setanta minuts, Calvet aprofita una indecisió a la defensa de l'Irun per sentenciar el partit. Definitivament els visitants abaixen els braços i el Sabadell acaba agradant-se, gaudint d'oportunitats i bon joc. Encara hi hauria temps perquè a una centrada bombejada d'Esteve fos rematada de cap per Gual, que veient com el porter es queda a mitja sortida li llença per sobre sense que Emery pogués evitar el cinquè gol del Sabadell.

Jesús Sotés
8'Sánchez Azcona
José Luis Castillo
8'Ignacio Echezarreta