3-2

CA Osasuna
Ramón Melcón Bartolomé
Creu Alta

Ple a la Creu Alta per veure el partit davant l'Osasuna, que a la primera volta va endossar sis gols al Sabadell. S'avançaren els navarresos en un corner que directament va impactar amb el pit de Fornies, anant la pilota dintre. El porter del Sabadell no va tenir la seva millor tarda, essent també responsable més tard del segon gol navarrès.

Als vint minuts, Calvet filtra una bona passada a Gual i aquest restableix l'empat al marcador. Als trenta-set minuts es xiula una falta favorable a l'Osasuna. El llançament li cau de les mans a Fornies sense poder blocar-la i Vergara atent, torna a avançar als visitants.

A la represa Rúbies al minut quatre i Calvet al vint-i-quatre capgiren el resultat a favor del Sabadell, que finalment s'acaben imposant sense fer un partit brillant.

"Pedrín" Casabona
"Bolico" Llundáin
Moreno
Félix Ruiz
2'27'"Cuqui" Bienzobas