1-4

Girona FC
Mariné
Creu Alta

Davant de regular concurrència el Girona visita la Creu Alta. Al cap de cinc minuts de partit Balmanya avança als seus aprofitant una bona passada de Pagès. El Sabadell va reaccionar portant el domini i gaudint de bones oportunitats però sense materialitzar-ne cap. En canvi el Girona poc abans del descans, es va apuntar el segon mitjançant Babot, donant mostres d'una gran efectivitat.

A la represa el dominador va ser el Girona, que al minut seixanta-dos faria el tercer, després d'una gran jugada personal de Clarà. Avançada la segona part el Calvet de cap rematant una centrada de Parera, escurça distàncies al marcador. D'aquí al final del partit el Sabadell estreny l'accelerador però és Balmanya novament a dos minuts per la finalització, qui d'una bonica jugada estableix el definitiu un a quatre.

Piany
Félix Farró
Josep Torredeflot
Prieto
Pere Madern
Josep Ferrer
5'88'Domènec Balmanya