2-2

CE Júpiter
Casimiro Mallorquí Tutusaus
Les Corts

El trofeu La Balanguera el disputaven Sabadell- Júpiter i Barcelona-Girona a partit únic al camp de Les Corts. Els campions jugarien la final a doble partit, per la qual cosa era un al·licient la possibilitat de poder jugar novament contra el Barcelona a la Creu Alta.

Als set minuts de partit una centrada de Parera és rematada de cap al fons de la xarxa per Gual. El domini del Sabadell va ser constant durant la primera part. Al minut trenta-un Casanoves erra en la seva sortida a la centrada d'Esteve, Gual ho aprofita per fer novament el dos a zero, amb el qual s'arriba al descans.

Al minut dos de la represa una bona jugada comminativa entre Morales, Perpinyà i Serra, acaba amb la pilota a la xarxa enviada per aquest darrer, retallant així la diferència. Només un minut després un corner llançat per Morales és rematat per Serra novament aconseguint l'empat. El partit ara és molt igualat i els jugadors del Júpiter, esperonats per l'empat inesperat tenen uns minuts de domini sense massa perill.

A poc a poc el Sabadell es refà i torna a buscar el gol de la victòria amb insistència, gaudint a les acaballes del partit de dues oportunitats molt clares a càrrec de Gual i Barceló. Finalment, el partit conclou en empat i gràcies al nombre més gran de corners, el Sabadell es classifica per la final davant el Barcelona.