5-5

CF Badalona
Pujol
Creu Alta

Regular assistència de públic, on el Badalona es presentava amb cinc baixes respecte al seu millor equip. El partit va ser boig quant als gols que es van poder veure, Fins a deu !!!

Als dotze minuts Torras i tres minuts després Sanz, varen avançar al Badalona. Ara és el Sabadell qui als vint minuts per mediació de Gràcia, en llençar una falta sense aparent perill, marca gol en enlluernar el sol al porter Vila. Cinc minuts després Gual en jugada personal restableix l'empat. Uns minuts després Oller d'un fort xut marca el tercer pels visitants, en ensopegar Masip i no poder aturar la pilota.

A la represa Serritges assisteix Torras que afusella davant la presència de Masip. Gual de penal fet sobre ell mateix retalla diferències, però novament el Badalona en una avançada entre Torras i Serra acaba amb aquest darrer fent el cinquè a manca de quinze minuts. El Sabadell es llença a l'atac decididament i troba el quart gol després que Gual rematés una bona assistència de Calvet. A dos minuts per la finalització, una falta de llençada per LLadó és rematada a la xarxa per Calvet. Amb l'empat a cinc, el Sabadell guanya la copa gràcies al nombre més gran de corners llençats.