Pujol
Estadi
Carrer Gallissà
Resum

L'anunci de la visita del Sabadell va aplegar molta gent dels pobles dels voltants de Vic, oferint un gran aspecte el camp en un dia que convidava al futbol. El partit amistós tenia lloc perque el Sabadell lliurava aquella setmana en haver-se retirat de la competició el Logroño. S'enfrontaven avui l'actual subcampió de Catalunya davant un Vich invicte encara aquesta temporada.

El Sabadell té una sortida fulgurant marcant dos gols als cinc primers minuts de partit. Tots dos gols van ser obra de Parera ll, en rematar dues centrades d'Esteve i Sangüesa. El Vich una vegada desperta, comença a jugar molt bé portant perill a la porteria del Sabadell. Al descans el resultat no es va moure tot i que el Vich va llençar set serveis de cantonada.

A la represa el Sabadell es va relaxar en excés, el Vich aconsegueix reduir distàncies amb gol de Rosell al cinquanta-tres. Quatre minuts després arribaria l'empat davant el deliri del públic local. Ara la lluita és molt lluïda, el joc va guanyar en interès i tots dos equips volen guanyar. La sort cau del costat dels visitants després que al minut setanta-vuit, novament una centrada de Sangüesa és rematat a la xarxa per un inspirat Parera ll.