6-1

Arenas Club de Getxo
Julio Ostalé Gómez
Creu Alta

Temps plujós que va restar públic a la Creu Alta davant la visita de l'Arenas que ja classificat per la promoció a primera divisió, va jugar amb sis jugadors de l'equip reserva. Aquest fet va contrastar amb el gran coratge que avui sí, van sortir els jugadors locals.

Calvet a passada de Blai va inaugurar el marcador als cinc minuts. Poc després una rematada seva va estavellar-se al travesser. Al minut vint-i-set un xut de Sospedra l'intercepta San Salvador ficant la pilota a la seva porteria. L'atac i gol del Sabadell era constant, a més Basagururen resulta lesionat en una topada amb Gràcia deixant el terreny de joc als trenta minuts. El Sabadell domina ara de forma aclaparadora. Folch envia la pilota al travesser. Un minut abans del descans el porter Jauregui refusa un xut de Blai, Sospedra atent agafa la pilota per marcar el tercer. El públic ovaciona l'equip en la retirada als vestidors.

Al vestidor el porter Jauregui es troba visiblement commocionat i no pot sortir, deixant l'equip amb nou i ocupant l'extrem Gurruchaga la porteria. Així i tot Santos va marcar pels de Getxo i durant uns minuts sembla que encara poden reaccionar, tot i jugar amb nou homes. Encara no s'acaba la desgràcia pels visitants, Silvosa i San Salvador es retiren també del terreny de joc. Amb set jugadors sobre el terreny de joc, només es veuen samarretes blanc-i-blaves. El Sabadell no vol fer sang però les arribades es produeixen. Parera xuta al pal, després una maca jugada entre Sospedra i Folch acaba en el quart gol d'una magnífica volea de Sospedra. Calvet fa el cinquè i a pocs minuts per la finalització, el porter Gurruchaga deixa que Calvet marqués el sisè.

45'46'Paulino Jáuregui
27'75'75'San Salvador