3-2

CF Calella
Esteve
Creu Alta

Una vegada eliminat de la Copa d'Espanya es busca un rival per tal d'oferir futbol als aficionats de la Creu Alta, que per altra banda registra una fluixa entrada. L'entusiasme del Calella el fa portar la iniciativa, davant un Sabadell carregat de jugadors de l'equip reserva. Al minut vint-i-cinc el Calella ja guanyava zero a dos amb gols d'Usandizaga i Besolí. Aquest segon gol del Calella va esperonar als locals que al minut trenta-cinc, varen reduir distàncies mitjançant Calvet en rematar una centrada de Romeu.

A la represa el Sabadell buscava insistentment l'empat, aquest arribà al minut seixanta-set mitjançant Cànovas d'un fort xut. Només vuit minuts més tard un xut de Calvet és refusat per un defensa, aprofitant novament Cànovas a qui li cau la pilota, per endinsar-la a la porteria capgirant així el resultat. Encara hauria pogut arribar el quart en una triple oportunitat de Calvet, Blai i Esteve que no van aconseguir transformar en gol.