Campionat Catalunya 1ª categoria | Jornada 5 | 27-09-1931 16:00

3-2

CF Badalona
Pujol
Creu Alta

Partit molt anivellat durant amb alternances d'oportunitats, gaudint la millor d'elles el Badalona, però un encertat Masip en la sortida va impedir el gol. Al minut vint-i-vuit arriba el primer gol, fet per Bertran rematant a la xarxa una pilota centrada per Garreta. Només dos minuts després Tena assistit per Bertran fa el segon, massa premi pel joc igualat dels dos equips. Poc després un xut de Redó es desviat a gol pel mateix Mota en el seu intent de refusar la pilota, Masip descol·locat no pot fer res per evitar el gol.

Passats quinze minuts de la represa, una magnífica passada de Palomeras a Redó, culmina amb un xut creuat al fons de la xarxa establint novament l'empat. El partit guanya en emoció, els jugadors locals busquen desesperadament el gol, aquest arriba a tres minuts per la finalització després que una centrada de Calvet, que havia superat el seu defensor, fos rematada de cap per Bertran. El gol es va celebrar molt efusivament, gairebé tant com l'aturada de Masip quan al darrer minut es llueix aturant una rematada molt col·locada de Segura. La victòria es queda a casa.