1ª Divisió | Jornada 6 | 07-11-1943 15:40

4-0

RC Celta de Vigo
Eduardo Iturralde Gorostiaga
Creu Alta

Pas ferm a la Creu Alta! El Sabadell torna a demostrar que pocs equips puntuarien al terreny creualtenc. Els homes de 'Kinké' han golejat al Celta de Vigo per un clar 4 a 0. Cert que la lesió en un dit del porter Bermúdez a la mitja hora de joc (el jugador de camp Cons va actuar de porter) ha afavorit els interessos sabadellencs però aquests ja s'havien avançat en el primer minut de joc gràcies a un bon gol de Bardina. Abans del descans un mal refús de l'ara porter Cons deixa la pilota morta als peus de Pallás que afusella el segon gol.

A la represa el porter Bermudez surt al terreny de joc ocupant el lloc d'extrem esquerre. El joc s'ha endurit des del descans, fruit d'aquesta tensió s'enganxen Bardina i Foro essent tots dos expulsats. No ha estat fins al minut setanta-vuit que Pallás ha sentenciat en agafar el refús del pal a un xut de Del Pino. Només un minut després Del Pino fa el quart gol davant un conjunt gallec totalment entregat.

30'José Manuel Bermúdez