Cartagena CF (1919-1952)

3-4

José Lasso Gutiérrez
Stadium Cartagenero "El Almarjal"
Gran victòria del Centre d'Esports al Almarjal de Cartagena per un espectacular 3 a 4 en una segona meitat de continues alternatives. El primer temps va acabar amb empat a un amb els gol de Santi pels locals i Domènech pels arlequinats. Al segon temps, Gual avança per primer cop el Sabadell però reaccionen els locals amb l'empat només dos minuts després gràcies a Santi de nou. Novament el gran davanter Miquel Gual torna a fer un altre gol i posa en avantatge de dos gols els sabadellencs que semblava sentenciar el partit però el Cartagena no es rendeix i tornar a empatar l'encontre amb gols de Gonzalo en un servei de cantonada i Perete amb un xut creuat. Sota una forta pluja i amb el terreny totalment enfangat emergeix de nou la figura de Gual que, a falta de cinc minuts pel final, marca el seu tercer gol de la tarda i dona la victòria al Sabadell per un espectacular 3-4.