Palomera
Estadi
Tàrrega
Resum

El desplaçament a Tàrrega per disputar el partit de Festa Major, havia fet que el club posés a disposició poder acompanyar l'equip per presenciar el partit i la festa de la localitat, pel preu de 8,20 pessetes, sortint dissabte a les 7:20 del matí i tornant dilluns a les 7:20 del matí. No només l'ajuntament de la localitat havia posat en joc una copa, també el rival era el més adient per fer irresistible aquest viatge, doncs seria el Terrassa i no pas un altre.

El camp de joc no reunia les millors condicions, era tan tou que en acabar el partit es podien sembrar llegums. A les cinc de la tarda, va donar inici el partit, amb l'absència de Monistrol i Cabedo, tot i els esforços per ser-hi presents un cop anul·lat el partit de la selecció catalana. La primera part va ser d'un joc equilibrat, dominant el Sabadell més que el Terrassa. Així i tot, en un corner llençat pel Terrassa, Gràcia va marcar l'únic gol abans del descans.

A la segona part Morales i Pèrez l, varen intercanviar les seves posicions. En dues ocasions Segarra xutà al pal i poc després una centrada de Morera l'aprofita Retana per establir l'empat. El Terrassa passa ara a dominar el partit i és quan hi ha un parell de jugades que esdevindrien essencials pel resultat final. En primer lloc un gol del Sabadell que l'àrbitre considera que és fora de joc i per tant queda anul·lat. La segona incidència és en xut de Torrella que Balart treu sota pals, l'àrbitre que no va veure la jugada consulta amb el jutge de línia qui diu que és gol. Sense més remarcable es xiula el final amb victòria terrassenca. Per part del Sabadell tots van estar molt treballadors, destaquem a Segarra, Fíguls, Retana, Morera i Balart.