Fitxa del partit
1ª RFEF | Jornada 10 | 30-10-2022 12:00
CF La Nucía

1-0

CE Sabadell
José Antonio Sánchez Villalobos
Estadi
Ciudad Deportiva Camilo Cano
Resum

Sense pólvora i errada fatal. Així es podria resumir la derrota del Sabadell a La Nucía que trenca la dinàmica positiva. L’equip de Gabri s’ha acostat amb perill a l’àrea local, però no ha sabut culminar res. De fet, no ha provat el porter Ackermann. En canvi, els locals han aprofitat una desafortunada acció d’Eudald Vergés per sentenciar el partit en la recta final.

Les novetats previstes. Gabri sembla que ha trobat un onze base i només ha fet les variacions obligades per lesió: Guillem Molina ha ocupat el lateral dret en lloc d’Adán Gurdiel mentre Juan Delgado ha estat l’escollit per substituir la baixa de Keita Moha. Ha exercit de ‘9’ mentre Pau Víctor feia les funcions d’enllaç, amb més llibertat de moviments. De nou s’ha convertit en l’home més destacat, buscant maniobres de fantasia. El Sabadell ha sorprès en els primers minuts trobant una autèntica autopista per la banda dreta. Primer David Astals i després Pau Víctor han arribat fins a l’àrea, però les seves centrades han trobat un peu enemic per evitar la rematada d’algun company.

SENSE DEFINIR

Globalment, la primera part ha estat de domini arlequinat. Amb una sensació estranya: cada acció ofensiva del Sabadell significava perill, però no ha xutat ni una vegada entre pals. Li ha faltat definir, concretar. Pau Víctor, per exemple, ha protagonitzat una jugada personal sensacional, superant fins a tres rivals en la seva cursa cap a l’àrea, però a l’últim instant un defensor ha bloquejat la seva rematada. També ho ha intentat Sergi Garcia sense encert.

La Nucía de César Ferrando s’ha refet d’un inici molt dubitatiu i amb menys possessió ha gaudit de dues ocasions claríssimes per avançar-se: una rematada de cap de Dasquet fora i sobretot un xut molt potent de Raigal que ha escopit el travesser i la posterior rematada de Fer Pina a la xarxa ha estat invalidada per un clar fora de joc en el temps afegit. Els locals també han demanat dos penals en accions polèmiques.

Ha canviat el guió en l’inici de la segona meitat. La Nucía ha sortit més endollat mentre el Sabadell perdia energia. Sense crear ocasions, el conjunt de César Ferrando ha robat el control del partit als arlequinats. El partit, de mica en mica, ha alentit el seu ritme. Només alguna xispeta individual de Pau Víctor trencava la monotonia. Els tècnics han mogut la banqueta amb la idea de canviar la dinàmica. Armando Corbalán ha entrat per Sergi Altimira i, posteriorment, Sergio Montero ha debutat en aquesta lliga per Sergi Garcia. Gualda ha suplit Juan Delgado i Pau Víctor s’ha colocat de ‘9’.

El partit semblava condemnat al 0-0 si no es produïa alguna errada. I aquesta ha arribat pel cantó arlequinat: una passada aparentment senzilla d’Eudald Vergés enrere s’ha convertit en una gran assistència per a Javi Martín, qui ha superat Pelayo i després ha batut Sergi Puig amb un xut creuat. Els últims canvis a la desesperada de Gabri -Vargas i Dieste– no han servit de res. La Nucía ha congelat el partit amb ofici i ha sumat la primera victòria de la temporada a casa. El Sabadell, gairebé sense xutar a porta, veu trencada la seva dinàmica positiva. Sense pólvora és difícil guanyar.

Pere Figueras - Diari Sabadell

Local
Facundo Ackermann
José Antonio Romera
Moisés García
Kevin Toner
Ángel López
Javi Cabezas38'77'
Ismael Gutiérrez71'
Josema Raigal71'
Mariano Sanz77'
Fernando Pina8'66'
Thomas Dasquet24'
Suplents
Javi Martín71'77'
Borja Calvo66'90'
Jorge García77'
Sergio Buenacasa77'
Eneko Delgado71'84'
Jaume Valens
Adrián León
Adrián Prieto
Rubén Saiz
Entrenador
César Ferrando
Crònica
8'

Fernando Pina

24'

Thomas Dasquet

38'

Javi Cabezas

62'

Sergi Altimira

62'

Armando Corbalán

66'

Borja Calvo

66'

Fernando Pina

71'

Ismael Gutiérrez

71'

Eneko Delgado

71'

Javi Martín

71'

Josema Raigal

74'

Sergi García

74'

Alex Gualda

74'

Juan Delgado

74'

Sergio Montero

77'

Sergio Buenacasa

77'

Javi Martín

77'

Javi Cabezas

77'

Mariano Sanz

77'

Jorge García

81'

Guillem Molina

82'

Álex Sala

82'

Christian Dieste

82'

Guillem Molina

82'

Marc Vargas

84'

Eneko Delgado

90'

Borja Calvo

Últims partits
2ª Divisió B | 09-02-2020 18:30
CF La Nucía

1-0

CE Sabadell
2ª Divisió B | 22-09-2019 18:00
CE Sabadell

1-0

CF La Nucía
Efemèrides