1ª Divisió | Jornada 20 | 20-02-1944 16:10

Pedro Escartín Morán
Estadi
Creu Alta
Resum

S'escapa la victòria!! L'Oviedo cinquè a la classificació no era pas un fàcil rival, però quan a manca de tretze minuts per la finalització el Sabadell guanyava dos a zero, ningú dubtava que els punts es quedarien a casa.

Als vuit minuts, Del Pino vol centrar una pilota cap a Pallás però aquesta s'enverina sorprenent Llorente, marcant així el primer gol de la tarda. Quatre minuts abans del descans, Trias assisteix a Pallás engaltant un xut que posa terra de per mig amb el segon gol.

A la represa el Sabadell segueix amb la mateixa tàctica sense adoptar un sistema més defensiu com el 3-4-3. Bardina cedeix un servei de cantonada que Herrerita inapel·lablement envia al fons de la xarxa reduint distàncies al minut setanta-set. Un minut després Chas remata de cap restablint novament l'empat, llençant per terra en un minut, la bona feina feta pels arlequinats durant setanta-sis anteriors.

La reacció del conjunt local tampoc es fa esperar i quatre minuts després Gonzalvo l remata de cap a la xarxa una centra d'Ara. Tot i el patiment final s'esperava la victòria però a dos minuts del final es forma un batibull dintre de l'àrea, unes mans involuntàries de Bardina són assenyalades com a penal que Anton no desaprofita per empatar ja al darrer minut.

El Sabadell ha tret quatre serveis de cantonada per tres l'Oviedo, continua amb dos punts de marge sobre el descens a manca de sis jornades.

Visitant
Fernando Llorente
Ricardo García
Pedro Pena
78'José Ramón Granda
José Luis Diestro
Sirio Blanco
77'88'Antón Sánchez
"Goyín" Vilagrá
78'Antonio Chas
77'Eduardo Herrerita